Ákos - Még közelebb KONCERTFILM (tripla DVD)

>> 2007. október 16.


ÁKOS - MÉG KÖZELEBB- Tripla DVD

Ákos legutóbbi albuma, a Még közelebb platinalemez lett, elnyerte az év rock albuma címet a Fonogram díjkiosztóján, Ákost pedig az év legjobb férfi énekesének választotta a VIVA TV közönsége. Az albumról kimásolt Minden most kezdődik el című, DualDisc formátumú maxi is platina lett.



A Még közelebb dalaira épülő koncertturné 2006. decemberétől 2007. szeptemberéig tartott, 19 állomáson csaknem 140.000 érdeklődőt vonzott.

Az országjáró turnét tripla (!) DVD-kiadvány örökíti meg, amely világviszonylatban is egyedülálló anyagot tartalmaz:

Az első korongon a 2007. májusi, budapesti, fergeteges hangulatú koncert felvétele szerepel, összesen 29 szerzemény, sztereo, Dolby 5.1 és DTS hanggal. 19 (!) dalnál találunk alternatív képsávot: itt tekinthető meg önállóan az a képanyag, amelyet a koncerteken háromosztatú kivetítőn láthattak a nézők.

A második korong az extra tartalmaké: itt a 2006. decemberében és 2007. nyarán játszott extra turnédalok kaptak helyet, összesen hat szerzemény, mindegyik három hangnormával és esetenként alternatív képsávval. Megtekinthetők a Még közelebb album klipjei is a korongon, négy dal, szintén sztereó, DD 5.1 és DTS hanggal. Emellett öt (!) dokumentumfilm is szerepel az extra lemezen: így készült a Még közelebb-album, az Adj hitet klip forgatása, turné-werkfilm, három akusztikus dal az Andante Borpatikában, valamint A hét parancsszó című verslemez készítésének dokumentumfilmje 2001-ből, Kaszás Attila emlékére.

A harmadik lemez pedig igazi különlegesség: az éppen tízesztendős, 1997-es Beavatás-koncert felvétele most jelenik meg először DVD-n!

A háromlemezes kiadvány különlegesen szép digipack csomagolásban lát napvilágot.



Ákos szokásához híven dalait újradolgozta, így egynéhány nóta egészen más hangzásban hallható a dvd-n, ami meglehetősen nagyot üt, egyszóval jól sikerült. :) Az én példányom már úton van...
Az ár a tartalomhoz képest elfogadható, ugyanis egy nagy puttonnyi extrát kapunk a pénzünkért.
Egységár: 5 490 Ft
Megrendelés: http://href.hu/x/3pdb
Ajánlom mindenkinek!

borító:
http://href.hu/x/3q35

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE