Person of the Year - Az év embere

>> 2007. december 6.


A Time magazin már egy jó ideje minden évben lehetővé teszi, hogy az általuk választott hivatalosan is megjelenő Év emberén kívül, akár te is lehess az Év embere. :) Ha úgy érzed, hogy az arcod nagyképernyőre termett, akkor hol is lehetne jobb helyen, mint New York nyüzsgő embertömegének a kellős közepében, a Times Square-en. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd a fotódat IDE, majd vársz. Minden jelentkező esélyes bekerülni, de mivel sok millióról van szó, semmi garancia nincs rá, hogy köztük leszel, de sosem lehet tudni. Próba szerencse. A képek véletlenszerű sorrendben, információink szerint december 6-tól 20-ig lesznek láthatóak. Ha a fotód megjelenik, e-mail-ben fogsz értesítést kapni és egy linket, ami egy élő webkamera képére mutat, a választott fotód megörökített élő verziójával a Times Square-i óriáskivetitőn.

(valahogy így)

Gondolj bele, akár ismerősnek, anyunak, apunak, akárkinek... sőt, lehet ennél szebb ajándék egy egoistának karácsonyra? :D

http://impoy.com/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE