Firefox 3 Guiness-rekord kísérlet

>> 2008. június 13.


A SpreadFirefox fórumában megjelent egy két soros bejegyzés, amely szerint június 17-én, jövő kedden jelenik meg a Firefox3, vagyis, ha jól számolom, 4 nap múlva lesz a Download Day, a Firefox3 Guiness-rekord kísérlet napja.

A Firefox legújabb verzióját hajnali 4-5 között kezdhetjük meg letölteni a 24 óráig tartó rekordkísérlet alatt. A lényeg, hogy minél többen és minél többször töltsék le a FF legújabb verzióját ezalatt a 24 óra alatt. Egyszerű, nem?


/forrás: http://ubuntu.hu/ és http://ubuntu.hu/blog/fidusz - köszönet/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE