Nemzet aranya 2 - A titkok könyve

>> 2008. június 8.



Benjamin Franklin Gates a történelem elveszett kincseit kutatja, ez alkalommal azonban olyan titok nyomába szegődik, ami könnyen átírhatja a történelmet. Felmerül ugyanis a gyanú, hogy Thomas Gates, Benjamin ük-ükapja is összeesküvő volt a Lincoln elnök elleni merénylet szervezői között. Gates nyomozásba kezd - kétségbeesetten remélve, hogy tisztázni tudja a család nevét - azonban olyasmit talál, amire maga sem számított. Van egy könyv, amiből megtudhatja a választ: az elnöki titkok könyve. A titkos elnöki iratok gyűjteményében rejlő információ nemcsak a Gates család nevét moshatja tisztára, de elárulja a Watergate-botrány részleteit, az igazságot a Kennedy-gyilkosságról vagy az Apollo "holdraszállásának" körülményeit. Az Egyesült Államok legnagyobb titkait. A dolog pofonegyszerű: csak meg kell nyerni az elnökválasztást. Esetleg betörni a Fehér Házba és elrabolni az elnököt. Hogy megfejtse a rejtélyt, és bebizonyítsa őse ártatlanságát, a különös professzor semmitől sem riad vissza. Titkos alagutakon, fél Európán keresztül, az Eiffel-toronytól a Buckingham Palotán át a Rusmore-hegyig követi kitartóan a nyomokat. Lelkes társai az első részben megismert Abigail és Riley, legfontosabb segítői pedig saját anyja és apja lesznek. Nyomukban titkosszolgálatok, és számtalan ember, akinek legkevésbé sem érdeke, hogy ilyen kaliberű titkokra valaha is fény derüljön.

Aki látta az első részt, annak a következő kihagyhatatlan. Jó történet, az események pörgösek, és még történelmet is lehet tanulni belőle.
Nálam abszolút a király - kategória, egyszerűen kihagyhatatlan....

Trailer:



Minősítés: NAGYON AJÁNLOTT

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE