Online Tárhelyek 5GB-tól a végtelenségig

>> 2008. június 28.


A napokban gondoltam hogy jólenne egy online tárhely, ami csak az enyém, megoszthatok másokkal fájlokat egyszerűen és gyorsan.

Mivel szerver-t nem szeretnék üzemeltetni, ezért végigvizslattam a netet, és szám szerint 3 online tárhelyes oldalt találtam(van sokkal több, a számomra legfontosabbakat emelem ki)

Menjünk tárhely szerint növekvő rendbe.

Windows Live Skydrive
Az első a Windows Live Skydrive. Már a nevéből is sejthető hogy a Micrososft egyik csodájával állunk szemben. Amiért kiemelem ezt a többi tárhely közül, az az hogy nem igényel külön regisztrációt, hiszen akinek van MSN accountja(Windows Messenger, Live Messenger), az csak beüti és máris kapott 5GB tárhelyet! Ez nem mondhatni kevésnek, de ne erről probáljunk meg torrentszervert üzemeltetni. Itt mind a további két tárhelyen is, lehetőség van a feltöltött fájlokat megosztani másokkal(vagy rálépnek a mi tárhelyünkre, vagy link formájában megosztjuk velük), illetve csak "saját" használatúvá tenni.
Tehát a külvilág nem látja, csak mi. A maximális fájlméret 50MB-t.
Windows Live Skydrive itt, 5GB tárhely

PRO:
-Csak Windows MSN account kell, ami szinte már mindenkinek van
-Megosztott illetve privát fájlok

KONTRA:
-Microsoft termék
-"csak" 5GB tárhely
-Maximális fájlméret(1 fájl esetén) 50MB

Értékelés: 3/10

ADrive
Ez jelenleg egy BETA állapotú tárhelyszolgáltató (már végleges), de elég stabil, és megbízható. Itt már 50GB tárhely áll rendelkezésünk, ami valljuk meg elég a mindennapokra. Regisztráció szükséges hozzá, de az egyszerű kitöltés után(jelszónál kicsi és nagybetű, illetve szám kötelező!) már van 50GB tárhelyünk. Itt is vannak különböző jogok(Privát ill. Publikus). Fájlmegosztás linken keresztül érhető el. A maximális fájlméret 2GB.
ADrive itt, 50GB tárhely

PRO:
-Megosztott illetve Privát fájlok
-50GB tárhely
-Maximális fájlméret 2GB!!!
-Nem Microsoft termék

KONTRA:
-BETA

Értékelés: 9/10

MyBloop
Elvileg a szó jelentése:én hibám. Reméljük ez nem minősiti a tárhelyszolgáltatott.:) Komolyra fordítva a szót, itt KORLÁTLAN TÁRHELY, inkább megismétlem mert elsőre furcsán hangozhat, TEHÁT KORLÁTLAN TÁRHELY áll rendelkezésünkre. Hát valljuk be azért biztos van korlátja, csak még nem érte el senki. Itt is regsztráció után megkapjuk a tárhelyünket. Publikus illetve Privát fájlok itt is, megosztás linken keresztül, illetve a különböző felhasználók megosztásai között lehet böngészni. Programot is le lehet tölteni, amivel figyelemmel kisérhetjük a tárhelyünket. Maximális fájlméret 1GB.
MyBloop itt, Korlátlan tárhely

PRO:
-Megosztott illetve Privát fájlok
-Nincs maximális tárhely
-Nem Microsoft termék
-Külön progival lehet figyelni az eseményeket(feltöltés, mappák tartalma)
-Igényes szép kezelőfelület, barátságos kiszolgálás:)

KONTRA:
-Ahhoz képest hogy korlátlan a tárhely, csak 1GB a maximális méret a fájloknak.

Értékelés: 9/10

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE