Adblock Plus - reklámok nélkül

>> 2008. november 17.


Kedves Bloglakók!

Ha böngészés közben a szemünk már kisül a villogó reklámoktól, akkor érdemes lenne elgondolkodni valamilyen reklámblokkoló használatán. Mivel az oldalra látogatók legtöbbje Mozilla Firefox böngészőt használ, ezért a legegyszerűbb megoldás a reklámok likvidálására egy Firefox kiegészítő, az Adblock Plus alkalmazása. Ez az Add-on megszűri nekünk a weboldalak tartalmát, és egy folyamatosan frissülő, nyílvános reklámlista segítségével, a reklámnak ítélt objektumokat, képeket eltűnteti. A kiegészítő a FF egyik leghasznosabb kiegészítője, és meglepően zavartalanul és jól működik.
Telepítése után, szinte alig fogunk ráismerni a freemail, az iwiw és egyéb ilyen helyekre.

A telepítés egyszerű:
Ha nem Firefox-al tekintjük meg ezt az oldalt, akkor itt beszerezhetjük a böngészőt, ha szeretnénk kipróbálni.
Ha már a megfelelő böngészővel vagyunk itt, akkor egyszerűen kattintsunk ide:

itt kattintsunk a telepítésre, majd ha végeztünk, inditsuk újra a FF böngészőt.

Most pedig hozzáadjuk a szükséges filter-eket, amik a reklámok adatait tartalmazzák. Ezen fájlok segítségével fogjuk kiszűrni a hírdetéseket.
két általunk ajánlott filter van, de természetesen mindenki egyénileg is beálílthatja őket.

A filterek: (amiknek az alábbi linkjére kattintva automatikusan beépülnek az Adblock Plusba, amennyiben telepítve van a kiegészítő, és a telepítés után újra is indítottuk a Firefoxot.)
Ha nem lennénk megelégedve ezen szűrőkkel, akkor nyugodtan szerkeszthetjük listánkat, hozzáadhatjuk az általunk észrevett, és reklámnak ítélt objektumokat is, valamint ki is kapcsolhatjuk a jobb felső sarokban lévő piros adblock ikon melletti legördülő lista legalső pontjára kattintva.

Mindenkinek kellemes, reklám nélküli böngészést!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE