Melyik a számomra legmegfelelőbb Linux kiadás?

>> 2008. november 6.


Bloglakók!

Biztos vagyok benne, hogy ez a kérdés már sokakban felmerülhetett, válaszként, rosszabb esetben üresen tátongó űrt hagyva maga után a fejünkben. Nos, ez a helyzet nem sokáig fog így maradni, ugyanis a segítség megérkezett a Zegenie Studios csapatának köszönhetően.


Egy olyan magyar nyelvű online tesztet, kérdőívet lesz lehetőségünk kitölteni, mely segít a számunkra legideálisabb disztribúció kiválasztásában. Így megkímélhetjük magunkat a disztrók tengerében való keresgéléstől, és egy viszonylag objektív véleményt kaphatunk.
A kérdőív 16 kérdést tartalmaz és maximum 5 percet vesz igénybe a kitöltése (nekem 49 másodperc volt).

A kérdések a technikai szintünket lövik be először, aztán arról kérdeznek, hogy mit is szeretnénk egy Linux rendszertől. Miután megadtunk minden szükséges adatot, kapunk egy listát a számunkra ajánlott Linux operációs rendszerekről, egy kis indoklással körítve, hogy ez és az éppen miért is lenne jó nekünk.

A mostani lista 15 operációs rendszert tartalmaz, úgy mint: Fedora, Mandriva, OpenSUSE, Debian, Mepis, Ubuntu, Kubuntu, Linspire, Freespire, Xandros, PCLinuxOS, Gentoo, Slackware, Arch Linux, Foresight Linux és lista csak bővül.

A teszt magyar nyelven való kitöltését az alábbi linkre való kattintással kezdhetjük meg:

LINUX Disztribúció-választó TESZT


Mindenkinek sok sikert a kitöltéshez, és remélem minden résztvevő megtalálja a neki legideálisabb Linuxot. További szép napot és jó Linuxozást!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE