2869-es hiba megoldása msi fálj installjakor

>> 2008. december 2.


Ha Windows Vistaban bekapcsolok az UAC-ot, akkor találkozhatunk egy felbukkanó ablakkal telepítésekkor, hogy megadjuk-e az adott programnak a szükséges jogokat. Ezeket a jogokat megadhatjuk a felbukkanó ablakban (igen gomb) vagy már úgy indíthatjuk őket (Futattás rendszergazdaként). Azonban a .msi kiterjesztésű fájloknál nincs erre lehetőség, és néha 2869-es hibát ír a Windows. Hogy oldhatjuk ezt meg?

Nincs más dolgunk, mit létrehozni egy új szöveges fájlt (.txt). Ebbe beleírni az msiexec /i msi fájl helye szöveget (pl ha D:\windows.msi fájl, akkor ezt kell írni: msiexec /i d:\windows.msi). Mentsük, majd lépjünk ki. Írjuk át a létrehozott fájl kiterjesztést .txt-ről .bat-ra. Jobb-egér a .bat fájlra, majd Futattás rendszergazdaként.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE