Batman - A mozifilm (1966) - Blu-ray lemezen

>> 2008. december 4.


Kedves Bloglakók!

Igen igen, jól látjátok, a cím nem félregépelés következménye, és nem is az a dolog, ami most folyt ki a mozik vetítőtermeiből azzal a Ledger gyerekkel meg a Bail fiúval valami Nolan rendezése alapján. Ez kérem szépen, egyenesen a képregényekből lépett ki a mozivászonra, a régi-régi Batman, Adam West-el és Burt Ward-al.


Amikor még hőseink rózsaszín felhőben úszva és harisnyában feszítve mentették meg a világot bármely azt fenyegető veszélytől, mindenféle realitást mellőzve, már már abszurd kategóriába sorolható ténykedéseik során, miközben minden rossz arcú ellent Pow! felirat mellett vágtak pofán... Igen, a régi szép idők! :)


theme song (főcímdal)


A dolog érdekessége, ami miatt újra aktuális lett ez a régi kult-film, hogy hazánkban is megjelent magyar felirattal, eredeti hanggal a jövő optikai tárolóján, Blu-ray lemezen. Az ára is elég baráti, ha úgy nézzük, az élmény pedig felbecsülhetetlen, tekintve, hogy igazi kuriózum. :)

Aki teheti tehát, mindenképpen nézze meg ezt a kult-filmet, már csak összehasonlításképpen is, az újabb Batman-ekkel. Sokat lehet rajta mosolyogni és gyerekesen örülni minden filmbéli mozzanatnak... :D


trailer


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE