Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

>> 2008. december 24.


Áldott és Békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek oldalunk első Karácsonyán!
Jézus globális szülinapi party-ja reméljük mindenkinek elhozza a várva várt meghitt és szeretetteljes pillanatokat a családban, és talán egy kis időre segít ráébredni az embereknek azokra a dolgokra, amik igazán fontosak az életben.

Ez úton is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük Nektek az ezidáig nyújtott támogatást és azt, hogy olvastatok minket. Nekünk ez volt a Karácsonyi ajándék tőletek. Köszönjük!

az i4s csapat


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE