Kiszivárgott a Windows 7 legújabb, 6956-os buildje

>> 2008. december 8.


Kiszivárgott a Windows 7 legújabb, a 6956-os verziószámot viselő buildje. Torrenten már elérhető, a lent lévő linkre kattintva le is töltheted. A torrent nem átverés, valóban a 6956-os telepítője található meg rajta. Aki nem hiszi, annak alább egy kép található, holnap képes beszámolóval jelentkezünk a telepítésről.
2 megjegyzés:

Névtelen,  2008. december 10. 8:09  

nem tudom Ti hogy vagytok vele, én feltelepítettem ezt a 6956-os buildot, de alig ismer fel eszközöket. Míg a 6801-es olyan wifi kulcsokat is felismert, amit a Vista sem. Ez pedig egy nyamvadt hálókártyát és az előbb említett wifi-t sem ismeri fel...

Blue@X 2008. december 10. 18:43  

Hy,
előfordulhat hogy ezeket a drivereket kiszedték, hiszen ez nem egy publikus béta. Talán ezért is lehet a telepítő lemez mérete között is 500MB minusz az új build javára. Talán Windows Update megoldja a problémád(de ahogy olvasom nem müködik a hálózatod), de elvileg a Vista driverjei jó neki. Probálkozz azzal.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE