Fontos közlemények

>> 2009. január 10.


Az oldal jelenleg gőzerővel működik, kisebb - nagyobb kihagyásokkal. Ezen kihagyások rajtunk kívül álló okok miatt mennek végbe, ami ellen tenni szeretnénk. Első körben létrehoztunk egy Hiba oldalt, ahol megtudhatjátok hogy mi a helyzet az oldallal, ha nem menne.

Továbbá az oldalon található egy Google Adsense hirdetési box is (balra lent). Kérünk titeket, hogy ha tehetitek, kattintsatok rá az oldalon található box tartalmára, hogy ezzel is segítsetek az oldal fejlesztésében. A hirdetésekből befolyó pénz 100%-át az oldal fejlesztésére, jobbá tételére költjük. Mi szeretnénk tenni azért, hogy ez az oldal egy jobb hely legyen, de ebben a ti segítségeteket is kérjük.

Mivel az oldalt jelenleg 2-en fejlesztjük, és 2-en is publikálunk rajta, ezért keresünk magunk mellé plusz embereket. A feladat nem lenne más, mint havi minimum 1 igényes írást megjelentetni, valamilyen az oldalhoz illő témakörben.
Jelentkezni az oldal e-mail címén lehet, vagy megjegyzésben, ennél a postnál.

Reméljük, hogy ebben az évben még több ember olvas majd minket, és még többen tudnak meg hasznos információkat tőlünk.

i4s Team


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE