Letölthető a Windows 7 publikus BETA-ja

>> 2009. január 10.


A Microsoft a mai napon elérhetővé tette a nagyközönség számára a Windows 7 első BETA-ját. A letöltés "csak" 2,5 millió letöltésig tart, utána a Microsoft megszünteti a Windows 7 letöltési linkjeit, és a hozzá tartozó aktivációs kulcsok kibocsájtását. A Tovább gombra kattintva érhetőek el mindkét változat (32bit, 64bit) letöltési linkjei.

A linkre kattintva egy űrlapot kell kitölteni, és egy e-mail címet megadni, ahova elküldik az aktivációs kulcsot, és az ISO képfájl letöltési linkjét.
Windows 7 BETA 1 32/64 bit :
Link

Ha viszont csak a képfájlokra van szükséged (aktivációs kulcs nincs!), akkor az alábbi linkekről tudod leszedni:
Windows 7 32 bit
Windwos 6 64 bit

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE