The Life Aquatic with Steve Zissou, avagy Édes vízi élet

>> 2009. január 21.



Elöljáróban annyit, hogy ez nem egy átlagos film. Több szempontból is igen különleges, az abszurd kategória határait súrolva mutat be nekünk egy történetet, eredeti módon, eredeti rendezéssel.


trailer


A közönség nagyobb részének talán már túl eredeti, de aki ad neki egy esélyt, azt kárpótolhatják a kiváló színészi alakítások, a szerethető és esendő karakterek és maga a történet, valamint a kimondhatatlanul elvont és "nem egyszerű" humor, ami igazán egyedivé teszi a filmet.
Éppen ezért első látásra nem is biztos, hogy meg fogunk érteni minden poént, ezeket emészteni kell, de ha ez sikerül, akkor már biztos, hogy felejthetetlen lesz az egész.


az egyik legjobb jelenet :)


Mialatt néztem a filmet, nem tudtam eldönteni, hogy az adott jelenetet most tényleg komolyan gondolták, és, hogy tényleg komolyan végig kell néznem az első látásra "unalmas" részeket valósidőben végig mutatva?!
És mégis... végig kellett és jó volt, így utólag még vicces is. Ezen részek alatt is már kíváncsivá tettek, hogy milyen végkifejletet tudnak ebből kihozni, és közben ha észrevétlenül is, de magával ragadott a film hangulata.


és még egy...


Aki teheti, az egy abszurd pillanatában mindenképpen adjon egy esélyt a filmnek, nem fogja megbánni. Legrosszabb esetben pedig igen. :)

IMDB link
Magyar link (port.hu)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE