Szerinted melyek voltak a 2008-as év legjobb játékai? (több válasz) - A szavazás végeredménye

>> 2009. január 14.



E heti szavazásunk vége igen szorosra sikeredett, és meglepetésgyőzelemmel zárult.

Az utolsó pár napban a Call of Duty: World At War mögül lépett az első helyre az amúgy is nagy port kavaró GTA IV, így ez lett 2008 legjobb játéka az oldal látogatói szerint.

Mögötte a már említett Call of Duty: WaW, aminek egész heti elsősége számunkra is meglepő volt, tekintve, hogy más szavazásokon ezt a játékot meg sem említették.

A dobogó legalsó fokára az igen jól sikerült Race Driver:GRID léphetett, ami megérdemelte ezt a helyezést, bár egy hatalmas negtívuma a játéknak, amit én nagyon hiányoltam PS3-on, hogy nincs osztott-képernyős játékmód benne.

A negyedik hely holtverseny lett 3 résztvevő között: a Valve új multi-királya a Left 4 Dead, és még két sportjáték, a Pro Evolution Soccer 2009 és az NHL 09 között.

A szintén holtversenyes ötödik helyen ketten osztoztak, egy szintén második világháborús FPS a Brothers in Arms: Hell's Highway és egy Xbox klasszikus a Gears of War 2.

Hatodik helyre a World of Warcraft: Wrath of the Lich King című produkció érkezett be a FIFA 09-el karöltve. Oldalunk olvasói itt eldöntötték, hogy az idei PES-t jobban preferálják az aktuális (és különösen erős) FIFA-nál.

Hetedikként, mellbedobással a Tomb Raider: Underworld szakította át a célvonalat, természetesen most sem egyedül, hanem a Playstation 3-as kreatív bombasiker a LittleBigPlanet és a megunhatatlan sci-fi univerzumból érkező Star Wars: The Force Unleashed-el együtt.

Nyolcadik helyen pár cím még: Fallout 3, Spore, Prince of Persia (2008) (ami az igen jó kritikai fogadtatás és a megújult látványvilág ellenére sem tudta lenyűgözni olvasóinkat).

Kilencedik hely: Mortal Kombat vs. DC Universe, Mirror's Edge, Fable II.

A tizedik hely a futottak még kategória. Ide érkezett a Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriot, Resistance 2, egytől egyig a PS3 húzócímei, amik érdekes módon az utolsó helyre tudtak csak befutni. Ez betudható annak, hogy a PS3 még nem elég elterjedt a magas ára miatt, vagy annak, hogy egyszerűen nem vonzzák olvasóink érdeklődését. :)


Érdekességképpen megemlíteném, hogy 45 szavazó összesen 129 szavazatot adott le, mivel egy szavazó több játékra is leadhatta a voksát. Ebből következően elmondhatjuk, hogy minden szavazónk, majdnem 3 (2,86) játékot jelölt meg, így élt a több válasz lehetőséggel.

Köszönjük azoknak, akik szavaztak! Ebben az évben is jó játékot kívánunk Mindenkinek!

Végezetül a 2008 legjobb játéka szavazás képzeletbeli dobogója:

1: GTA IV

2: Call of Duty: World at War

3: Race Driver: Grid

1 megjegyzés:

Makói Krisztián 2009. január 14. 15:27  

GTA V előzetes screenshot:

http://archiv.gta4.cz/images_fakescreens/fakescreen_071b_gta4.vokr.com.jpg

:)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE