VirtualBox telepítése és beállítása Ubuntu-n

>> 2009. január 11.


Nemrégiben játszadoztam a VirtualBox beállításaival, mivel egy új gépre kellett azt telepítenem. Egy kérdéssel kapcsolatban meg kellett néznem valamit a neten, és realizálnom kellett, hogy bizony egészen sok fórumtéma forog a VirtualBox beállításának és telepítésének problémája körül.

Ezért is szeretnék közzé tenni, egy leírást, ahonnan majdnem mindent megtudhattok a VirtualBox beállításával kapcsolatban, képekkel illusztrálva. (az oldalon Ubuntu 8.04 Hardy-val próbálkoztak, de ugyanúgy működik minden 8.10 Intrepid-el is)

A leírást annyival egészíteném ki, hogy a VirtualBox programot elérhetjük a Synaptic csomagkezelőből is, nem kell feltétlen az ott részletezett weboldalról letölteni.

Egy hazai (i4s) írás arról, hogy mire is jó a VirtualBox, és maga a Virtualizáció, ez is erősen ajánlott, főleg azoknak, akik most ismerkednek a témával.

Sok sikert a beállításokhoz!
(kérdés esetén --> hozzászólás)

Linkek:
VirtualBox weboldala
VirtualBox wikipedia (angol)
VirtualBox beállítása és telepítése - a fentebb linkelt oldal újra
valamint
http://i4s.hu/2008/10/virtualizci.html

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE