MWC 2009 - Windows Mobile

>> 2009. február 18.


Még jelenleg zajlik a Mobile World Congress, de a Microsoft már prezentálta a Windows Mobile 6.5-t.


Nézzük akkor hát a legfontosabb újításokat:

- Megújult menü, az ujjal való irányítás elősegítéséért (méhsejt szerkezet, hatszögek alkotják a menüt), nagyobb ikonok
- Megújult Internet Explorer: flash tartalom támogatása, kényelmesebb zoom funkció
- My Phone néven egy online tárhely szolgáltatás WM eszközök részére (backup, tartalom szinkronizálása hogy bárhol elérhető legyen)
- Windows Marketplace for Mobile az Apple AppStore Windows-os alternatívája, tehát WM-es alkalmazások érhetőek majd el itt.

Meg hát persze az elmaradhatatlan dolgok az új rendszereknél: gyorsabb, jobb, okosabb :). De még így is vannak WM eszköz gyártók akiknek az új menü sem lesz jó, és saját felhasználói felületet készítenek hozzá, mint a HTC, vagy a Gigabyte, aki egy flash alapú felhasználói felülettel próbálja majd meg elcsábítani a felhasználókat. Az tény, hogy a konkurencia is tesz azért, hogy elfelejtsük a Windows Mobile-t. Ilyen a Palm WebOS-e, az Apple iPhone OS-e, a Google Androidja, vagy a Symbian. Annyi biztos hogyha a Microsoft nem tud majd ennél még többet, és innovatívat felmutatni, akkor romlik majd a Windows Mobile-t futtató készülékek aránya, bár napjaink talán egyik legjobb mobil operációs rendszeréről van szó.

Képeket itt érhettek el a Windows Mobile 6.5-ről

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE