Windows 7 - Gyorsindítás

>> 2009. február 23.


Alapértelmezetten a Windows 7 alatt nem lehet elérni a gyorsindítást. Egy kis módosítással elérhetjük, hogy megjelenjen számunkra.

Vista és XP alatt egyaránt megtalálható a gyorsindítás. Ez a Windows 7-ből kimaradt, de egy kis módosítással újra elérhetővé tehetjük.


1. lépés: Jobb-egér klikk egy üres helyen a tálcán, majd a megjelenő menüben vegyük ki a Lock the Taskbar felirat elől a pipát:


2. lépés: Megint klikkeljünk jobb-egérrel egy üres helyen a tálcán, majd a Toolbar menüben válasszuk ki a New Toolbar opciót.


3. lépés: A megjelenő ablak címsorába másoljuk be a következő elérési utat, majd Select:
%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch


4. lépés: Jobb-egér klikk a gyorsindításra, majd a megjelenő menüben vegyük ki a pipát a Show Text és a Show Title opció elől:
Ha sikerrel jártunk akkor csak húzzuk a helyére a gyorsindítást. Ha új gyorsindító gombot akarunk felvenni, akkor csak húzzuk be a gyorsindítás helyére a kívánt parancsikont. Sok sikert mindenkinek!

3 megjegyzés:

Unknown 2009. július 29. 12:52  

Köszönettel...Műkszik.
El Negro

Névtelen,  2011. január 8. 12:30  

Zsír!
Köcce! :)

karesz 2012. november 22. 20:58  
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE