Windows 7 "E" kiadás

>> 2009. június 12.


A Microsoft Európa számára külön kiadást készít, amivel biztosítja a többi böngésző gyártójának a szabad versenyt. Az "E" kiadás annyiban fog különbözni a sima verzióktól (Home Premium, Ultimate, stb.), hogy nem fogja alapértelmezett tartalmazni az Internet Explorert, hanem utólag döntheti el a felhasználó, vagy a gyártó, hogy milyen böngészőt szeretne telepíteni.

Régebben is voltak ilyen, a speciálisan az európai piacra szánt kiadások, ahol az "N" betű jelezte a Windows Media Player hiányát. Ekkor is a szabad verseny miatt történt, hogy a vetélytársak is haraphassanak abból a bizonyos tortából. Hogy ennek mennyi értelme van, illetve hogyan oldják ezt meg, az még kérdéses (Internet böngésző nélkül hogyan kereshetünk az interneten másikat?). Mindenesetre a mindent vagy semmit elvből inkább a mindennek kellett volna lennie.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE