A Windows 7 magyar verziója is október 22-én érkezik

>> 2009. június 5.


A héten már kiderült a Windows 7 megjelenésének pontos napja (október 22), most az IT Café tudta meg Szelthafner Zoltán-tól, a Microsoft Magyarország Windows-üzletágának vezetőjétől, hogy a magyar kiadásra sem kell tovább várni, mivel az is elérhető lesz a rajt napján.

Az eddig jól bevált szokások szerint a megjelenés napjától úgy 1-2 hónapra szokott megjelenni a magyar verzió az aktuális Windowsból. Ezen szokásával szakít a Microsoft, és az október 22-i rajton már magyar nyelven is elérhetővé válik a Windows 7. Igazán örvendetes lépés ez a Microsoft-tól, hogy gondol a magyar piacra is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE