Windows 7 - Klasszikus Start menü

>> 2009. július 3.


Sokak számára talán könnyeben kezelhető, jobban átlátható volt a Windows 95-el bevezetett, és a Vistaban is még bekapcsolható klasszikus Start menü. Aki ezt a klasszikus Start menüt szeretné beállítani Windows 7-re, annak az alábbi rövid, videós leírással könnyű dolga lesz.

Akik számára bonyolult használni a Vistaval érkezett, és Windows 7-ben továbbfejlesztett Start menüt, azok a CSMenu nevezetű program segítségével könnyen visszaállíthatják a klasszikus Start menüt Windows 7-re.


Ilyen lesz a program segítségével a Start menü

Első lépésben nézzük meg a videót, ahol megismerhetjük a program használatát, illetve a telepítés menetét.


A CSMenu letöltése

1 megjegyzés:

Névtelen,  2009. július 5. 23:37  

Ez ötletes, ha majd megveszem a Windows 7-et (kb egy év múlva, addig XP) akkor tuti felrakom! Köszönöm ezt jó hasznos dolog, áttekinthetőbb!

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE