Google Caffeine - Már kipróbálható mindenki számára

>> 2009. augusztus 14.


A keresőpiac meghatározó szereplője, a Google is fejleszti a saját keresőmotorját a Caffeine projekt keretein belül. Most bárki kipróbálhatja az egyelőre még fejlesztési stádiumban lévő új keresőmotort, és annak újdonságait.

A Caffeine teljesen újratervezett algoritmusokkal dolgozik, ami gyorsabb és jobb keresési eredményt hoz a felhasználók számára. Az eddigi átlagos 0,15 másodperces keresési idő 0,09-re redukálódik, és a találati lista is sokkal relevánsabb . A felhasználói felület nem változott, a nagyobb fejlesztések a motorháztető alatt történtek. Az algoritmusokat folyamatosan fejleszti a Google, de a Caffeine projekt egy nagyobb lépésnek tekinthető a keresőmotor terén. Aki kiszeretné próbálni, az az alábbi címen tudja megtenni ezt, hiszen a fejlesztők is azt szeretnék, ha minél többen nyüstöljék a Caffein-t, hiszen a hibák így jönnek majd elő: Google Caffeine

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE