Windows 7 - Könyvtárak eltüntetése Intéző alatt

>> 2009. augusztus 8.


A Windows 7 egyik újdonsága a Könyvtárak (Libraries). Ennek lényege hogy itt fogja össze a Windows 7 a zenéket, videókat, képeket és a dokumentumokat, vagy azok hivatkozását. Aki elszeretné tüntetni az Intézőből, vagy visszaállítani, az az alábbi módon könnyen megteheti azt.

Ahhoz hogy eltüntessük az Intézőből a Könytárakat nem kell más tennünk, mint az alul lévő konyvtar_eltuntetese.reg fájlt letöltve lefuttatni azt. A futtatás során az alábbi ablakkal találkozhatunk, de folytassuk tovább:


A visszaállítás az alul lévő konyvtar_visszaallitas.reg fájl lefuttatásával lehetséges.


Előtte és utána

Letöltés:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE