Megjelent a végleges Microsoft Security Essentials

>> 2009. szeptember 29.


A mai napon a Microsoft elérhetővé tette a Security Essentials végleges változatát. Az Microsoft Security Essentials teljesen ingyenesen kínál vírus/spyware/malware elleni védelmet Windows alapú rendszereken. A program letöltéséhez és részletes ismertetőjéhez kattints a tovább gombra.

A Security Essentials a Forefront motorra épül, a használata 32/64 bites Windows XP, Windows Vista és Windows 7 operációs rendszereken lehetséges. A program magyarul még nem érhető el, arról információ nincs, hogy a későbbiekben honosítják-e.
A Microsoft Security Essentials-ról már korábban megjelent az oldalon egy részletes írás, amit itt érhettek el: [Microsoft Security Essentials áttekintés].


A Security Essentials főmenüje

Microsoft Security Essentials letöltése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE