Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" végleges kinézet

>> 2009. szeptember 26.


Az Ubuntu fejlesztéséért felelős Canonical közzétette az október 29-én megjelenő Ubuntu 9.10 "Karmic Koala" végleges kinézetéről árulkodó képeket. A tovább mögött ezeket tekinthetitek meg, illetve az új alapértelmezett háttérképeket tölthetitek le.

Az alapértelmezett témája a 9.10-s Karmic Koala-nak a Human lesz, a megjelenítésért a GNOME 2.28.0-s verziója lesz a felelős. Az operációs rendszer a Linux kernel 2.6.31-es verzióját használja majd, amely már többek között támogatja az USB 3.0-s szabványt, és tovább növeli a támogatott eszközök körét.
Az alapértelmezetten szállított alkalmazások mind a legfrisebb stabil verziókra támoszkodnak: OpenOffice 3.1.1, GIMP 2.6, Mozilla Firefox 3.5, Mozilla Thunderbird 2, Transmission 1.7, Pidgin 2.6.
Október 1-jén érkezik az Ubuntu 9.10-es BETA verziója, a végleges változat október 29-re várható.
Az alapértelmezett háttereket itt tekinthetitek meg: [LINK]
Képek az Ubuntu 9.10 Karmic Koala-ból (a képek a Softpedia/Ubuntu.hu oldalakról származnak):0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE