Windows 7 - Fájlok, mappák, programok elhelyezése a Sajátgépben

>> 2009. október 28.


A Windows 7 egyik központi helye a Sajátgép. Itt jelzi ki a rendszer számunkra a számítógépben lévő merevlemez partíciót, hálózati helyeket, meghajtókat. Most akár mi magunk is bővíthetjük a listát saját fájlokkal, mappákkal, programokkal, parancsikonokkal. Ebben az alábbi leírás lesz a segítségünkre.

A Sajátgépet a Start menüből érhetjük el, a Számítógép lehetőségre kattintva. Az itt lévő listát bővíthetjük ki az általunk fontosnak ítélt dolgokkal, egy egyszerű módszer segítségével:


1. Mivel egy rejtett mappáról van szó, így ha az Intézőből szeretnénk végrehajtani a módosítást, akkor nyissuk meg az Intézőt, majd Rendezés -> Mappa és keresés beállítás lehetőségre menjünk. A Nézet fülön keressük meg és alkalmazzuk az alábbi opciót: Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése
2. Menjünk az alábbi helyre:
C:\Felhasználók\Felhasználói név\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Network Shortcuts
3. Pakoljuk be ide a kívánt mappák parancsikonját, fájlokat, vagy egyéb dolgokat.


A módosítás után

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE