Windows Vista - Biztonsági mentés közbeni hiba

>> 2010. január 2.


A tegnapi hibajavítás után itt van egy következő, mely ezúttal a biztonsági mentés készítése közbeni hibát hivatott orvosolni. A hiba, és az ahhoz letölthető hibajavítás a Windows Vista és Windows 2008 Server felhasználóit érinti.

Ha megpróbálunk Windows Vista vagy Windows 2008 Server rendszereken biztonsági mentést készíteni, akkor az elindítás után rövid idővel, vagy azonnal egy hibaüzenettel találkozhatunk, így a biztonsági mentés készítése nem lehetséges. Az alábbi hibaüzenetet kapjuk:
Event ID: 12293
Source: VSS
Message: Volume Shadow Copy Service error: Error calling a routine on a Shadow Copy Provider.
Természetesen már ehhez a hibához is közzétett a Microsoft egy hibajavítást, így a fenti probléma kiküszöbölhető. Ahhoz hogy a hibajavítást feltelepítsük, Windows Vista vagy Windows 2008 Server rendszer szükségeltetik. Vista rendszer esetén SP1 vagy SP2 javítócsomag megléte kötelező, 2008 Server esetén nincs ilyen megkötés.

A hibajavítás letöltése

3 megjegyzés:

"Zoltán" :),  2010. január 2. 12:42  

hello!
lehet, hogy közvetlenül nem idevágó a kérdésem, de mindenképp a win7 témakört érinti:
létezik megoldás arra, hogy a ctrl+alt+del bill.kombóval közvetlenül elérhetővé váljon a feladatkezelő és ne hozza be -véleményem szerint- a teljesen fölösleges felhasználóváltásos képernyőt?
előre is köszi szépen a választ!

Blue@X 2010. január 2. 12:45  

Ctrl + Shift + Esc a te kombinációd..

Zoltán,  2010. január 9. 21:34  

köszi szépen

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE