10 éves az iPod

>> 2011. október 23.


10 éves a mai napon az Apple méltán híres zenelejátszója, az iPod. Ennek örömére az én 4. generációs iPod Touchom fogta és Moszkvába helyezte magát, persze csupán a lokációs adataira hagyatkozva. Negatív hozadéka az akciójának az óra 2 órával előreállítása volt,  hogy teljes legyen az öröm. Ki így, ki úgy emlékezik meg erről a fontos évfordulóról. Boldogat iPod!Ha megnézzük azért mára már rengeteget változott eme remek szerkezet (a Touchhoz viszonyítva), de úgy gondolom hogy ez még a mai igényeket is figyelembe véve megállná a helyét a piacon. 10 éve is voltak már a korukat meghaladó eszközök, az Apple azért az Apple.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE