Oosah - terabyte-os tárhely ingyen

>> 2008. szeptember 29.


A bétaverziós Oosah nevü szolgáltatás egy online tárhely, ahová mindenki feltöltheti kedvenc zenéit, videójait és képeit.



A támogatott képfájlformátumok között megtalálható a jpg, a bmp, a png, a tif, a gif, a videóformátumok közül az flv, az asf, az avi, az avs, a dv, az ea, a mulaw, az mjpeg, az mpeg, az swf, a mov, az mp4, a 3gp, az nsv, a theora, valamint elvileg a dvd, az scvcd és a vcd is.
A zeneszámok esetében viszont kizárólag az MP3 szerepel a listán.

A feltöltésnél egyszerre több fájl is megadható, ezeket betallózva a rendszer automatikusan feltölti őket. A felhasználók meghatározhatják, hogy az adatokat ki láthatja, azok nyilvánosak, vagyis mindenki számára hozzáférhetők, vagy csak az ismerősök számára, esetleg külön jelszóval védettek.

Az Oosah olyan, mint egy online fájlrendszerező. Létrehozhatunk új könyvtárakat, minden egyes mappához és fájlhoz társíthatunk egy külön letöltési linket, amiket szintén megoszthatunk másokkal. Emellett igénybe vehetjük a már jól ismert drag and drop-funkciót. A tartalmak használhatók a Picasában, valamint a Facebook, a Flickr és a YouTube rendszerében.

Az Oosah egyaránt használható Windows, Linux és Macintosh alatt, a működéshez azonban szükség van egy Flash-modulra. A működési költségeket reklámbevételekből fedezik, de az üzemeltetők fenntartják maguknak a jogot arra is, hogy néha hirdetéseket villantsanak be. A szolgáltatás a Basic Oosah tagság választása esetén ingyenes, a nagyobb tárolóhelyet akaróknak viszont havidíjat kell fizetniük.

Mindenképpen szép kezdeményezés, hasznos lehet egy olyan hely, ahová feltölthetem kedvenc dolgaimat, aztán megoszthatom egy kissebb vagy nagyobb csoporton belül. Még az oktatásban is jól fel lehetne használni a közös e-mail címek helyett. Ráadásképpen, még magyarul is tud, bár egyelőre még bétaverzióban. :)

http://www.oosah.com/

{forrás:sg.hu}

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE