Ballmer és néhány érdekesség

>> 2008. október 28.


Legelőször is érdemes elolvasni ezt a cikket.


Nekem már akkor volt egy olyan érzésem, hogy a Vista rövid pályafutást fog magának tudni, amikor szerintem idejekorán bejelentették a Windows 7-et. Én úgy gondoltam, hogy a Microsoft teljes mellszélességgel kiáll a Vista mellett és folyamatos támogatással kiaknázzák az op.rendszer minden lehetőségét, míg piaci többségben nem lesz. Ehelyett... még jó, hogy én nem vettem meg.

Más: aki az előző dologról beszélt a fenti cikkben, a mindenki által ismert Steve Ballmer, a "kicsipuha" fiúk vezérigazgatója, igen érdekes képen tűnt fel. A kép nem új, hozzám most jutott el, és nem tudtam szemet hunyni a furán felvett Logitech Internet Headset felett, mivel én is rendelkezem egy ilyen eszközzel, rögtön megakadt rajta a szemem.
Kivágott Microsoft felirat celluxal ráragasztva a monitorra, ezzel a fura fekvésű headsettel.
És íme, ahogyan a tervezők megálmodták, rendeltetésszerű helyzetben.

Hát igen, érdekes.

2 megjegyzés:

Blue@X 2008. október 28. 7:48  

Hát ő Ballmer, ő megteheti hogy így vegye fel a headset-et:).
A másik: A Vista nem annyira rossz, csak az a baj a Vista-nál, mint a Linuxnál. Pár "hozzánemértő" ember feltelepítette, szerinte szar, mert nem tudta használni, és világgá írta minden fórumban hogy milyen szar. És sokan rájuk hallgatnak, mint ha szakértők lennének. A nagyvállalatoknak meg nem érte meg, annyival nem tudott többet mint az XP, kidobott pénz lett volna csak. Én is Vista-t használnák, ha lenne rá pénzem...

Makói Krisztián 2008. október 28. 12:57  

igen, itt leginkább az volt a gond, hogy egyszerűen nem volt elegendő ok a váltásra. és nem is volt olcsó. szóval szerintem főleg ár/érték arányban bukott. még bőven támogatni kellett volna, mind a vistát, mind a fejlesztőket, hogy egyre jobban optimalizált programok jöjjenek ki rá. csak hát a microsoft nem így gondolta... és végül is nekik mindegy, pénzük minenhogy lesz.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE