Böngészők piaci megoszlása

>> 2008. október 6.


Minap egy igen érdekes statisztikára bukkantam a böngészők piaci részesedésével kapcsolatban, amit itt meg is osztok.

A Google Chrome böngésző indulásától igen sokat vártak, ahhoz képest nem is teljesített rosszul, de természetesen még ki kell alakulnia a rendszeres felhasználótábornak.

E havi statisztika:

(katt a képre a nagyobb mérethez)


Ebből láthatjuk, hogy a Chrome befutott az Opera elé és a Safari mögé 0,78%-al, ami valljuk be nem rossz kezdés. Igen érdekes megnézni az Internet Explorer és a Firefox viszonyát. A Firefox használati százaléka minden hétvégén megugrik, amikor az emberek hazaérnek a munkahelyükről, ahol általában Microsoft rendszereken Internet Explorer-t használnak, és leülnek otthoni FF-es gépeik elé.


Az éves átlag a következő:
(katt a képre a nagyobb mérethez)


Ilyen volt a helyzet a Chrome megjelenése előtt. Itt még inkább látszik az IE dominanciája, amit az elemzők szerint a FF és riválisai minden nappal egyre kisebbé tesznek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE