DotA - A legsikeresebb Warcraft 3 mod

>> 2008. október 27.


Üdvözlet mindenkinek!
Magam is nagy rajongója vagyok ennek a játéknak, ezért is akadt meg a szemem, ezen a rendkívül jó íráson, bevezetőn, ami kiváló azoknak akik nem tudják mi fán terem a DotA és szeretnék megismerni. Erősen ajánlott elolvasni.


Mi is az a DotA?


Köszönet DarkByte-nak írásáért...

3 megjegyzés:

Makói Krisztián 2008. október 27. 14:37  

Aki szeretné kipróbálni a játékot és játékostársakat keres, írjon ide és hamachi-n át megoldjuk.

Névtelen,  2011. május 15. 12:32  

A dota ötletéből készült a League of Legends egy sokkal királyabb játék : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c174219b7ee1

Névtelen,  2012. február 29. 17:43  

A Leadue of Legends közelébe sem ér a Warcraft 3-nak, én játszottam Lol-al de sztem nincs olyan jó hogy értelme legyen összehasonlítani egy olyan kaliberű játékkal mint a Warcraft. Eleinte még egész jó volt, de gyorsan meg lehet unni, nem úgy mint a Warcraftot....

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE