Meet the Spartans, avagy 300 paródia

>> 2008. február 24.Aki látta a 300 című Frank Miller filmadaptációt, annak gondolom tetszett, hiszen egy igazán jó kis film volt. Na a Meet the Spartans ennek a filmnek a kiparódizásáról szól. Poénokban bővelkedő lett a film, nem olyan rossz választás, ha az ember nézni szeretne valamit. Több sztárt is kigúnyolnak benne, ahogy ezektől a filmektől megszokhatjuk. Többek között feltünik bennne Shrek, Paris Hilton és még sok más ismert "sztár". A film nem mondható hosszúnak(65 perc), de talán az egész film történetvonalát végigviszi.
Aki egy kis nevetésre vágyik, annak ajánlott megnéznie, de ne várjunk csodát a filmtől.

Trailer:Minősítés: NÉZHETŐ

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE