John Rambo, amikor egy klasszikus feltámad

>> 2008. február 23.John Rambo (Sylvester Stallone), a vietnámi veterán húsz évvel az utolsó kalandjai után Thaiföld északi részén, a burmai határhoz közel telepedik le. Visszavonultan él, halászik és kígyóméreggel kereskedik. Sarah (Julie Benz), egy humanitárius szervezet munkatársa megkéri, vezesse át őket az elaknásított határvidéken, hogy a külvilágtól elzárt törzseket gyógyszerrel és élelemmel láthassák el, de Rambo visszakozik. Mikor azonban két hét múlva a visszatérő lelkész elmeséli, hogy az önkénteseket a burmai hadsereg foglyul ejtette, Rambo pontosan tudja, mit kell tennie.

Aki látta már az előző Rambo filmeket, az gondolhatja mire is számíthat: vérre, halálra, és jó kis akciójelenetekre. Mikor múlt évben láttam a Rocky Balboa-t, úgy hittem, hogy Stallone-nak már nem kellene filmet csinálnia. Szegény alig láttot már, de ütött és küzdött. Ezért is féltem egy kicsit a Rambo 4. részétől, hiszen már a korban igencsak bennelévő Stallone nem hittem hogy futkározni fog, és embereket ölni. De csalódtam. Pozítivan. A film sztorija sablonos, mentsük meg mindenkit, de talán az első rész szellemét idézi. Pörgös akciójelenetek, sok vér, sok halál. Ez a Rambo! Stallone szereplése szerintem kíváló, nem lehet rá panasz. Régen láttam már ilyen jó folytatást, mindenkinek KÖTELEZŐ MEGNÉZNIE.

A trailer itt leshető meg:Minősítés: AJÁNLOTT

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE