In the name of the king

>> 2008. február 22.



˝Fia meggyilkolása és felesége elrablása után Farmer, az Ebh Királyság egyszerű alattvalója bosszúhadjáratra indul és az Uralkodó valamint a trónfosztásra készülő gonosz Gallian harcának kellős közepébe kerül... Farmernek választania kell, vagy folytatja küzdelmét, de már nem pusztán a bosszúért, hanem egy nagyobb cél, a Királyság megmentése érdekében, vagy visszavonul vidéki otthonába és ott várja be a sötét erők pusztító dühét.˝

Történet alapján még jó is lehetNE. És pont. LehetNE. Aki még nem látta, annak nem ajánlom hogy megnézze, mert Uwe Boll egy rakat szart csinált, egy talán jobb sorsra érdemes filmből. A Szállítóból ismert Jason Statham alakíthatna többet is, de itt botrányos volt. Egyszerűen az egész film el lett rontva. A filmet talán csak azért érdemes megnézni, mert itt jó példa van arra, hogy milyen sokat is számít egy jó rendező, ami valljuk be, itt nem volt. Az egész film egy KALAP SZART sem ér, tehát kéretik távolmaradni tőle.
Nem értem a nagy Hollywood-i filmstúdiókat, hogy kérhetnek fel egy ilyen rossz rendezőt.
Ide még talán annyit hogy a Far-Cry című játék filmes adaptációja is Boll keze alatt készül, tehát tessék felkészülni egy ujabb bukásra...
Kár érte...

Trailer:




Minősítés: MESSZIRE ELKERÜLENDŐ!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE