NFOrce, azaz a leírás ereje

>> 2008. február 21.


Mint bizonyára sokan tudják, létezik az internetnek egy sötét oldala. Ez a sötét oldal egyik területe az illegális letöltés. Mint tudjuk, minden feltöltés vahonnan van, és itt most a valahonnanon van a hangsúly. Ha valaki leakar tölteni egy filmet, az biztos találkozott már a torrent világával, ahol előszeretettel használják a leírásokat(nfo). A leírásból megtudhatjuk, hogy mit is töltöttek fel, de sok mindent megtudhatunk egy filmről is(rippelés minősége, méret , egyéb). Sok releaser csapat létezik, akik nap mint nap osztják meg a nagyérdeművel e nemes tartalmakat. Ők készítenek nfo-kat a bithalmazhoz, hogy megtudjuk, vajon milyen munkát is végeztek. Hiszen egy filmet lehet 1000 féle képpen rippelni, méretezni, tömöríteni, becsomagolni, darabolni. Na az említett oldal, az NFOrce gyűjti a releaserek által beküldött leírásokat, hogy meg is tudjuk, hogy tényleg ők csinálták-e, meg-e jelent már az említett játék, film. Több releaser csapat is létezik(Reloaded, Razor1911), ők ide töltik fel az nfo-kat. Azt szokták mondani, aminek itt az nfo-ja az létezik. Többek között lehet nukolni(rossznak minősíteni) egy torrentet, tehát érdemes ide ellátogatni, és megtudni, hogy tényleg jó-e az adott release, nehogy fake(átbaszás, megtévesztés) legyen a letöltés.
Használjátok egészséggel!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE