IP Hide?

>> 2008. február 21.


Az előző részben leírtam, hogyan lehet olyan operációs rendszerhez jutni, amivel jó támpontot lehet biztosítani a névtelen böngészéshez(:)). Most tovább vezetném eme gondolatmenetet, hogy megtudjuk, mi is kell ahoz, hogy rejtve maradjunk. Mint kiderült, a LIVE CD-k használata elősegíti az anonimitást, de nem biztosítja. Mint bizonyára sokan tudjátok azt a tényt, hogyha meglátogatsz egy oldat, az megmondja mi az ip címed. Ezt lehet kikerülni egy proxy szerver használatával. Ilyen nem minden háztartásban található meg, de ne essünk pánikba, az interneten találhatok böngésző proxy szerverek. Ezek garantálják számodra, hogy ip címed hideolva(rejtve) marad, ami nem jön rosszul, ha névtelenül akarsz meglátogatni egy oldalt. Publikálni nem akarom az oldalak címét, de a GOOGLE a barátod!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE