Magyarok vagyunk, magyar oldalt akarunk!

>> 2008. február 21.


Sokan találkoztak már azzal a helyzettel, hogy szeretnének egy jó kis tesztet olvasni, de nem áll rendelkezésünkre ékes anyanyelvünkön, a magyaron. Erre lehet megoldás a MorphoLogic csapat által készített weboldal, ami lefordítja számodra az angol nyelvű oldalt magyarra. Igaz vannak benne hibák(Az erőszak csütörtökön kitört tíz több ezer szerb állt ki Kosovo függetlenség mellett és hírügynökségek szerint állít be tüzet az amerikai nagykövetség homlokzatára Belgrádban :) ). Lehet az oldalon teljes weboldal lefordítását kérni(weblapfordító menü), egy szöveg fordítása(szövegfordító 512 karakter), szótár, illetve egyéb funkciók. Tehát itt egy megoldás, ha szeretnéd megérteni, hogy mit is jelent a What a fuck? és egyéb angol kifejezések, akkor látogasd meg az oldalt, és megtudod.
Ajánlom angol nyelvet nem ismerők figyelmébe!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE