AmitySource UserBar Generator 2.2, avagy userbart a népnek!

>> 2008. február 21.Mint sok helyen lehet látni(általában leírásoknál profilban) hogy igen népszerű lett a manapság csak userbar-nak nevezett kép használata. Ezzel kitudjuk fejezni politikai, nemi, és egyébb hovatartozásunkat. Az AmitSource Userbar Generator ebben segít nekünk, hogy minnél trendibbek legyünk! A program használata igen egyszerű, könnyen készíthető egyedi hátterű, és szövegű userbar. A program képes bármilyen kép beillesztésére az userbar hátterének, és a szöveget is képesek vagyunk ráírni, aminek elhelyezkedését is változtathatjuk. Fontos még megemlíten., hogy a program képes különböző effektezésre(üveg, stb.).

A program elérhető az oldal Letöltései közül is: AmitySource UserBar Generator 2.2

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE