Unreal Tournament 3 - az igazán ütős játék (PS3)

>> 2008. október 7.


Az Epic Games úgy gondolta, most túlszárnyalják minden képzeletünk és valami különlegesen maradandót alkotnak.Újragondolták a koncepciót, és egy kissé felfrissített és összehangoltabb játékmenetet adtak új játékukhoz, ami a legújabb grafikai engine-t, a Bioshock által is használt Unreal 3-as motort használja. Eszeveszett jól néz ki, és mindemellett elmondhatjuk, hogy a PS3 egyik legjobban optimalizált játékáról van szó. Igazi Multi-orgia, konzolhoz képest igen fejlettnek mondható szerverkeresővel, és szűrőbeállításokkal és folyamatos pörgéssel. Megpróbálták az eddig megjelent Unreal játékok legjobb tulajdonságait ötvözni ebben a részben, ami mondhatni sikerült is.

De ez semmi, ahhoz képest amit ők meg mertek tenni, elsőként a PS3 és a konzolpiac történetében.
SIMÁN ENGEDÉLYEZTÉK A BILLENTYŰZET + EGÉR KOMBÓT MINDENFÉLE PROGRAM NÉLKÜL - csak bedugod a PS-be, benyomod a gombokat és játszhatsz is, mint igazi PC-s FPS rajongó... elképesztően nagy lépés, és már ezért megéri beruházni a játékba. Sima asztali billentyűzetünket és egerünket bedugjuk a PS-be és már mehet is az instant móka.Így jelentősen megnő a teljesítményünk (ha előtte a PC-hez voltunk szokva), és sokkal jobban tudunk dolgokra reagálni mint kontrolleres társaink, ugyanakkor megnő a headshot leosztási százaléka részünkről. Hoppá, az EPIC erre is gondolt.
A szerverek keresésénél láthatjuk, hogy ez egy "billentyűsegeres" szerver vagy "kontroller-konzol"-os, így billentyűzettel nem tudjuk legyilkolni kontrolleres társainkat, ugyanis az ő szerverükre nem csatlakozhatunk. (beállítás kérdése, ha te nagyon akarsz, létrehozhatsz egy vegyes felvágott szervert is, de ennek nem sok értelme van a játékélmény szempontjából... legalábbis a szenvedő félnek)
Rendkívül fair és ötletes megoldás.Nos, mint azt észrevehettük eddig példanélküli az Epic Games kezdeményezése amit NAGYON REMÉLEM SOK FPS JÁTÉK FOG KÖVETNI. Személy szerint kötelezővé tenném a választás lehetőségét az FPS-eknél a kontroller és az egér+billentyű között. Az Epic hősi tettének köszönhetően még jobban leszűkült a szakadék a PC és a konzol között... ami nem biztos, hogy baj. Mindenesetre kíváncsian várjuk mit hoz a jövő, addig is mindenkinek --> irány a bolt és UT (és szép volt Epic)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE