Windows 7 - preBETA képek

>> 2008. október 29.


A Microsoft által rendezett PDC 2008-on (okt. 27-30) bemutatásra került többek között a Windows Vista utódja, a Windows 7. Letisztultabb kezelőfelület, érintőkijelző támogatás, gyorsabb müködést ígér a Microsoft. A kezelőfelület átalakul, a menü az Office 2007 menüjéhez lesz hasonló, a tálca szalagos elrendezésű lesz (nagyon hasonlít a SUSE Linux megoldására:)). Az oldalsáv átalakul, ezentúl bárhová rakhatjuk a widgeteket(eddig is lehetet). A rendezvényen résztvevőknek a Microsoft kiosztja a Windows 7 preBETA-ját, ez még nem lesz széles körben elérhető. A nagyközönség számára szánt Windows 7 BETA december közepén érkezik.

Képek:
És egy videó mükődés közben:


1 megjegyzés:

Blue@X 2008. október 30. 10:15  

Sikerült "beszereznem", már 7-es alól írok. Jobbnak tűnik mint Vista, egy preBETA-hoz képest elég gyors. Nagyon hasonlít a Vistahoz....:)
Majd ha megjelenik hivatalosan a BETA, akkor majd jön róla írás.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE