KlipFolio 4

>> 2008. november 8.


Aki járja az internetet, az lépten nyomon találkozhat az RSS/ATOM hírcsatornával. Hogy mi az RSS illeve az ATOM, azt ITT és ITT tudhatod meg.

Ezen RSS/ATOM csatornák olvasására szolgál a KlipFolio 4, ami egyszerűen rendezi számunkra azon hírcsatornákat, amire feliratkoztunk. A program mérete mindösszesen 1MB-t, a háttérben képes indulni és futni, megadható időközönként frissíti a hírcsatornákat, illetve magyar nyyelven is tud, ha letöltjük hozzá a megfelelő nyelvi fájlt. Telepítés után kiül az ikonja a tálcára, de akár sidebarként is müködhet. Ha a tálcán az ikonjára kattintunk megjelenik maga a program, ami képes áttünést is alkalmazni (Vista/Win7 üveges felülete). A hírcsatornákat akár manuálisan is frissíthetjük. Lehetőség van a programot skinelni, illetve hasznos kis kiegészítések vannak hozzá (CPU, RAM kijelzés). Remek kis program, minimális erőforrásigénnyel. Kipróbálása mondhatni kötelező. A program csak Windows operációs rendszeren fut, illetve Linux alatt Wine-nal emulálva.
Képek a programból:

A tálcán ikonként:


A megnyitott ablak, illetve a sidebar mód:

Hírcsatorna hozzáadása, beállítási lehetőségek, riasztás beállítása:


A program beállításai, indítási beállítások:


Letöltés ITT
Az I4S hírcsatornája ITT
Hivatalos oldal
Skinek ITT
Kiegészítők pedig ITT
Nyelvi csomagok ITT

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE