I4S™ "nyereményjáték" és a nyertes

>> 2008. november 9.


Üdvözlet Bloglakók!

Mint azt már bizonyosan sokan közületek tudjátok, hogy az egyik multi, az a bizonyos gazdaságos áruház egy olyan akciót folytat Playstation 3 és más platformokra, hogy egy játékot fizetünk, kettőt kapunk. Mindezt 7490 Ft-ért.

Nos, én is éltem ezzel a vásárlási lehetőséggel, és az oldal nevében egy különleges akcióba bocsátottam az újonnan beszerzett Half Life: The Orange Box és Need for Speed Carbon című játékokat.

A játék feltételei egyszerűek voltak, jókor kellett lenni jó helyen. A mi munkánk az volt, hogy a körülményeket tökéletesre hangoljuk, és elhitessük a játékossal, hogy az ajándékcsomagot tartalmazó autó ajtaját megéri feszítgetni. Mint utólag kiderítettük, tervünk ezen része tökéletesen bevált, ugyanis játékosunk megtalálta a csomagot, megbirkózott a bejutást jelentő ajtóval, és saját szárnyai alá vette a blu-ray disc-ek további sorsát, aztán nyomtalanul eltűnt, mielőtt gratulálhattunk volna neki a nyereményéhez. Ez több okból is sajnálatos, egyrészről azért, mert elfelejtettük ráírni a csomagra, hogy ez az I4S oldal ajándéka, másrészről pedig még egy ide vezető linket sem tartalmazott. Hiba. :) Na de sebaj.

A játék nyertese érthető okokból nem szerette volna, ha itt közzétesszük a nevét, ezt a kívánságát így tiszteletben is tartjuk.

Köszönjük minden Játékosnak a részvételt, és álljatok készen, ugyanis sosem lehet tudni hogy, hol és mikor lesz a következő nyereményjátékunk...
addig pedig örülünk, hogy egy játékosnak jó napot és remélhetőleg feledhetetlen játékélményt szereztünk! Minden értelemben. :) Sziasztok!

/frissítve/

1 megjegyzés:

Makói Krisztián 2008. november 10. 18:36  

a kérdésekre válaszolva: igen, ellopták őket :)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE