Témák használata GMAIL alatt

>> 2008. november 20.Aki rendelkezik Google Mail fiókkal, az különböző témákat tud alkalmazni a webes felületű GMAIL postafiókjához. Ehhez nem kell mást tenni, mint a belépni a GMAIL postafiókba, majd a Beállítások -> Témák fülre mennie. Itt választhat a jelenleg 31 téma közül, amivel szebbé teheti GMAIL postafiókját.3 megjegyzés:

Sufi 2008. december 1. 15:58  

Magam is Gmail felhasználó vagyok, és én örülök a sok sok témának, ám ha mondjuk én teszem azt a FA témát szeretném alkalmazni, az ügyes GÉMÉL kiad nekem egy ablakot, miszerint ez a téma csak bizonyos területeken érhető el. És a Gémél szerint Sárbogárd egy nem létező város, igy egy témát sem tudnék alkalmazni, ha nem azt irtam volna be, hogy Pécs...
Amúgy jó a cikk Józsi, csak rövid :))

Blue@X 2008. december 1. 17:56  

Sajnálom hogy ezt nem sikerült beállítani, írj a Gmail-nek, ők talán felrakják a térképükre Sárbogárdot....

Sufi 2008. december 1. 18:00  

Köszönöm az ironikus megjegyzést Kedves Blúkukaciksz, de én elsősorban nem Sárbogárdra gondoltam, és nem a saját problémádra, hanem hogy szerintem még teszem azt Móron sem érhetők el egyes opciók...

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE