Ubuntu 8.10 Desktop CD - és házhoz jön

>> 2008. november 27.


A ShipIt-nek hála, az előző héten kézhez kaptam az Ubuntu legújabb kiadásának CD-jét. A szállítás az ígért 8-10 hét helyett csak szűk 3 hetet vett igénybe, ami jónak mondható. Extra meglepetésként ajándék matricát csomagoltak még a küldeménybe. És íme a képek:




A kiadás még most is megrendelhető a következő linkre kattintva: ShipIt Ubuntu rendelés. Segítség ehhez itt, a következő sorokban.

Miután a fenti linkre kattintottunk, az így bejövő ablakon pedig a Request a CD of Ubuntu Desktop Edition nevű hivatkozásra, azután megadhatjuk adatainkat. Ha már regisztrálva vagyunk, szimplán jelentkezzünk be, ha még nem, akkor kattintsunk erre a linkre: create a new account. Itt adjuk meg e-mail címünket, majd igazoljuk vissza az oldal által küldött e-mailt.
Miután sikerült belépnünk, a következőkben értelemszerűen töltsük ki adatainkat. (name/név, organization/szervezet, address/cím-ide jön az utca és a házszám, city/town/etc/város/falu/egyéb, state/province/megye, postcode/irányítószám, country/ország, phone/telefon) Ha ezzel megvolnánk, akkor kattintsunk a Submit Request gombra, ami legalul található az oldalon és innentől nincs más dolgunk csak várni, és a CD egyszercsak majd megérkezik.

Mindenkinek kellemes várakozást!

2 megjegyzés:

Blue@X 2008. december 1. 11:06  

Nekem is megérkezett, bő 3 hét alatt. Teljesen ingyenes, semmit sem kell fizetni érte...
Megy is fel majd a gépre a jogtiszta oprendszer:)

Makói Krisztián 2008. december 1. 12:00  

na, akkor a 3 hét környékét megnevezhetjük úgy, mint átlagos kiszállítási idő. :D

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE