Windows 7 - Direct3D 11 előzetes

>> 2008. november 28.A Microsoft elérhetővé tetté a nagyközönség számára a Direct3D 11 előzetesét Windows 7-re.
A Direct3D 11 a Direct3D 10.1 útoda, annak továbbfejlesztest változata. Ez az előzetes a fejlesztők számára készült, hogy azok kiprobálhassák a 11-es verzió által nyújtott előnyöket, illetve időben elkezdhessék fejleszteni rá a programjaikat. Akit érdekel hogy milyen újdonságokat fog hozni a 11-es verzió, az itt tudhatja meg (angol). Az SDK letöltése is az angol oldalról érhető el.

1 megjegyzés:

jjno3c4rrr 2022. december 9. 22:06  

You’ll have first dibs throughout hundreds of basic machines, cutting-edge exclusives, and progressive jackpot games. It’s by no means been simpler to 빅카지노 take pleasure in high-quality entertainment free of charge. Yes, it doesn’t matter when you play the demo or actual money version of our free slot games. They all work precisely the identical, and are completely random.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE