"Windows 7 For testing purposes only Build 6801" vízjel eltűntetése

>> 2008. november 11.


Kérésre közzétesszük a Windows 7 Build 6801 asztalának jobb alsó sarkában látható vízjel eltűntetésének a módját.


A fájl, ami a vízjelen olvasható szöveget tartalmazza az a C:\Windows\System32\en-US\user32.dll.mui elérési útvonalon található meg. Menjünk ide, majd kattintsunk jobb egérgombbal a fájlra és válaszzuk a ki a Properties-t, majd a megjelenő ablakban a Security fület, aztán kattintsunk az Advanced gombra. Itt kattintsunk az owner fülre, majd az edit gomra, és tegyük magunkat a fájl tulajdonosává. Lépjünk ki innen a változtatásokat mentve. Kattintsunk az "Edit..." gombra, majd válasszuk ki az Users opciót, és adjunk magunknak "Full Control"-t, vagyis teljes irányítást. Lépjünk ki innen a változtatások elmentésével, majd nevezzük át a user32.dll.mui fájlt user32-backup.dll.mui fájlra (ha valami balul sülne el, ezzel tudjuk visszaállítani az eredeti állapotot, csakis biztonsági okok miatt).
Ezen a linken megtalálható a Win 7 Build 6801-el érkezett user32.dll.mui fájl készre szerkesztett verziója, amit letöltve és kicsomagolva másoljunk be a C:\Windows\System32\en-US\ mappába, majd índitsuk újra gépünket, és az újrainditás után, már csak egy rossz álom lesz a vízjel. :)

Ha bárki fent akadna valamelyik lépés során, vagy problémája lenne, írjon bátran és segítünk.

1 megjegyzés:

Makói Krisztián 2008. december 11. 11:22  

Sziasztok, ez a módszer a 6956-os Win 7 build-nél már nem működik, arra majd kitalálunk valami újat, amint meglesz, közzé is tesszük.

További szép napot Mindenkinek!

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE