Ha konzolt vennél, milyet választanál? - A szavazás végeredménye

>> 2008. december 31.


Üdvözlet Mindenkinek!

Legutóbbi szavazásunk végeredményét teszem most közre, melyben találhatunk egy pár érdekes adatot is.
Oldalunk látogatói, mondhatni szembementek a világ legnépszerűbb konzoljával a Nintendo Wii-vel és még a Kínai sárgakazettás gépbe is többen ruháznának be, mint az LCD-tv gyilkos Nintendo kreálmányba.
Meglepetésre győzött a Playstation 3, ami Magyarországon egyelőre hátrányban van az árban verhetetlen Xbox 360-as (Arcade) társánál. Bár mivel a kérdés feltételes módban volt feltéve, úgymond a vágyakat térképeztük fel vele, így bizony előfordulhatott olyan eset is amikor PS3-at választanánk, de csak Xbox 360-ra van pénzünk.
A Playstation 2, az előző generáció tagja, már érthetően nem kelti fel annyi ember figyelmét, főleg azért nem, mert egy kicsit több beruházással már egy új generációs Xbox-ot vehetünk, ami meg is látszik a szavazatokon.
Érzésem szerint egy kis árcsökkentés jót tenne a PS2 amúgy is elsöprő népszerűségének, és még akkor is számításba vennénk, ha új konzolt akarunk vásárolni.

Mindenesetre jelen szavazásunk nem vehető alapul úgy, mint az átlag véleménye, hiszen oldalunkra látogatók közül érthetően többen vannak akik PS3-at vennének, hiszen témáink közt ez a konzol található meg a felsoroltak közül. \bár elgondoldva az eredményeken, lehet felvesszük még a Kínai sárgakazettásat is :) \
Mivel a másik fő témánk a Windows, így nem meglepetésre az Xbox 360 is jól szerepelt összességében azok között akik inkább megmaradnának a Microsoft által már kitaposott ösvényen.

Köszönjük Mindenkinek aki szavazott!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE