Melyik webböngészőt használod? ... A szavazás végeredménye

>> 2009. január 5.Ismét lezárult egy szavazást, most arra voltunk kíváncsiak, ki milyen webböngészőt is részesít előnyben. A Firefox sikere meggyőző, az általunk közölt évvégi statisztikából is a Firefox jött ki győztesen. Bár mindenhol azt lehet olvasni hogy az Internet Explorer részesedése még mindig meghatározóan nagy, nálunk a szavazás és a statisztikából is az ellenkezője derült ki. Én személy szerint a Firefox-ot vagy az Operat ajánlom, biztonságban és sebességben is kiemelkedőek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE