Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 3.rész

>> 2009. január 26.


Mivel már van egy iPhone stílusú menünk, és egy képernyőzárunk, így következzen egy kézzel használható billentyűzet. Ez elengedhetetlen feltétele a stylus nélküli használatnak.

Rendhagyó módon nem egy programot fogok csak ajánlani, hanem 2-t. A PocketCM egy ingyenes program, a Resco Keyboard pedig egy fizetős. A két program megfelelő skinnel, és beállítással azonos tudású, de alapból a Resco Keyboard rendelkezik a legtöbbel (magyar billentyűzet). Velük a stylus nélküli írás valósul meg, ami egy újabb lépcsőfok az egykezes, stylus nélküli íráshoz. Sokat nem lehet írni egy virtuális billentyűzetről, inkább álljon itt két kép, illetve 2 videó a programokról.A következő részben egy iPhone stílusú zenelejátszó program lesz a téma.HAMAROSAN KÖVETKEZIK!


Resco Keyboard letöltése
PocketCM letöltése

Az előző részek:
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 1.rész
Windows Mobile 5/6 – Egykezes navigálás 2.rész

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE